Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Counter-Strike: Global Offensive

Een dynamische online tactical shooter die in groep wordt gespeeld tussen terroristen en de politiemacht, de score wordt bijgehouden via een ranking

Dit/deze game kan via de Steam-winkel worden gedownload of gekocht. Klik hierboven om de Steam-client van onze servers te downloaden.

Alternatieven tot Counter-Strike: Global Offensive

Popular programs in Actiespellen

 • Assassin's Creed 3
  Assassin's Creed 3

  Een uitgebreide game die de speler in de huid laat kruipen van een huurmoordenaar ten tijde van de Amerikaanse burgeroorlog

 • DayZ Standalone Alpha 0.43.116251
  DayZ

  Aparte versie van de populaire DayZ-modificatie waarin overleven centraal staat

 • Call of Duty: Black Ops 3
  Call of Duty: Black Ops 3

  It is 2065 and the robots (and zombies) are taking over...

 • Call of Duty 4 Modern Warfare
  Call of Duty 4

  Het debuut van de tweedewereldoorlog-shooter in het moderne tijdperk

Op het moment van het downloaden accepteert u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid verklaard door Jaleco. De download zal worden uitgevoerd door middel van een download manager dat behoort tot Jaleco. De vermelde Download Manager heeft geen relatie met de auteur. Het kan gratis ook worden gedownload van de website van de auteur. Jaleco streeft ernaar om downloads vrij zijn van virussen en malware.

De download manager is onderdeel van onze virus-en malware filter systeem en certificeert het bestand betrouwbaarheid. Daarnaast is de download manager biedt de optionele installatie van een werkbalk.

Gebruiker Meningen op Counter-Strike: Global Offensive